Ulogujte se / Kreirajte profil

A work in progress – Joe Fenton

‘Solitude’ 2010/2011

Počeo sam sa radom na ovoj slici početkom 2010. godine. Na prikazanim slikama koristio sam samo grafit, a kasnije sam dodao mastilo i akrilne boje.

“Pride”
Moja slika “Ponos” osvojila je nagradu North West Regiona u Njujorku. Tada sam izabran da, sa još osamnaest umetnika odabranim među hiljadama širom USA , izložim svoje radove u Muzeju umetnosti Basel u Majamiju decembra 2010. godine.
‘Tick Tock’ 2011
Ova slika je renderovana grafitom, mastilom, akrilnim bojama i gvašom na vodootpornom papiru veličine 90 x 90 cm.
The marauders banquet 2010
Ova slika je renderovana grafitom na akvarel papiru veličine 115 x 95 cm.
Genesis 2010
Grafit na akvarelu, veličine 115 x 95 cm.

 

Serenity 2011

Ova slika je renderovana grafitom, mastilom i akrilnim bojama na akvarel papiru dimenzija 20 x 16 cm.

 

What’s under the bed?

Ova knjiga je objavljena u tvrdom izdanju 2008. godine od strane  Simon & Schuster New York.  To je moja prva dečija slikovnica. What’s under the bed? je kasnije izabrana od strane ” Cheerios spoonful of stories” programa i plasirana u u 1.5 miliona ” Cheerios” kutija u SAD-u. Drugo izdanje je štampano na engleskom i španskom.

[youtube]jwldaxSjVn0[/youtube]

P.U.L.S.E

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Ostavite komentar

Komentari objavljeni na sajtu ne odražavaju stav uredništva, a stavovi objavljeni u tekstovima nisu nužno i stavovi redakcije.

Zabranjeni su govor mržnje, pretnje, uvrede na nacionalnoj, religioznoj, rasnoj ili polnoj osnovi, kao i psovke. Zabranjeno je i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Takođe, komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Obavezna polja označena su *