Ulogujte se / Kreirajte profil

Guze

Mogla bih i najmrtvijeg mrtvaca zavesti

Jednim jedinim zamahom svoje guzice.

Alfred Delvo (1825 – 1867)

Naokolo kad san svakog svlada,

Hortenzija poče zadnjicom da suče:

Želim da me jebeš, nežno mi guguče,

Uvek, uvek.

Bordel Muza, Šarl Bodler


Knjiga ‘The Big Butt Book’ koju je izdao Taschen, a priredila Dian Hanson, je njena četvrta instalacija  iz serije delovi tela: Breasts,  Legs i Penis o kojima je P.U.L.S.E već pisao u prikazu Neobučen da ubije.

Knjiga sadrži 400 fotografija različitih ženskih guza, od 1900. pa sve do danas, uključujući radove Ellen on Unwerth, Jean-Paul Goudija, Richarda Kerna, T. Richardsona, Ralpha Gibsona, Jana Saudeka, Eda Foxa, Sante D’Orazio i Elmera Battersa.

‘The Big Book of Butt’ je oda ženskim guzama, poštovanje, fantazija i robovska privrženost prema ženskim zadnjicama, od malih i zategnutih do velikih  i raskošnih.

Stari Grci su podigli hram Afroditi Kalipigos, božici sa zanosnom guzom.

Pigofilisti su svoju strast prema guzama pretvorili u fetiš.

Uz fotografije su i intervjui sa  ikonom porno filma : Johnom /Buttman/ Staglianom, filmskim reziserom Tintom Brassom, umetnikom Robertom Crumbom, kraljicama  guza Buffie The Body, Coco i naravno, neprevazidjene Watermelon Woman iz Brazila i  intervju sa  urednicom i autorom Evom Howard i njenom dugogodišnjom opsesijom, bičevanjem.

Buffie The Body

Coco


The Big Butt Book je odlična ‘coffetable’ knjiga za početak interesantnog razgovora. Ako ste imali nameru da obogatite svoju kolekciju knjiga iz serije delovi tela Dian Hanson, ova knjiga je odličan izbor za početak.

Pošto slika govori hiljadu reči, sledi mala galerije iz impresivne kolekcije.


P.U.L.S.E  •  
  •  
  •  
  •  
  •  Ostavite komentar

Komentari objavljeni na sajtu ne odražavaju stav uredništva, a stavovi objavljeni u tekstovima nisu nužno i stavovi redakcije.

Zabranjeni su govor mržnje, pretnje, uvrede na nacionalnoj, religioznoj, rasnoj ili polnoj osnovi, kao i psovke. Zabranjeno je i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Takođe, komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Obavezna polja označena su *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.