“Kod kuće – At Home”

Par dana po proglašenju vanrednog stanja, nekolicina mojih prijatelja i ja smo putem video poziva, kroz spontanu priču pokrenuli online projekat “Kod kuće”, gde smo napravili sistem da svaki dan neko od nas uveče zada temu koju želi i u toku sutrašnjeg dana je realizuje. Otvorili smo facebook stranicu, Kod Kuće – At home koja je vrlo posećena i ljudi baš lepo reaguju. Imamo u grupi i dvoje Švajcaraca i jednu fotografkinju iz Makedonije. Mnogi od njih rade i u ovo vreme i par njih se i ne bavi fotografijom ali nam je nekako lakše da nam dan prođe u fokusu određene teme.

 

Aleksandra Leković
Boris Bajčetić
Charlotte Engelbert
Gordana Hajinović
Ivana Todorović
Julian Grünthal
Lazar Leković

 

“Кod kuće” je grupni projekat napravljen od prijatelja – fotografa u vreme pandemije Covida 19 i kućne izolacije – koji pokušavaju da ispune svoje vreme kreativnim radom. U ograničenim kućnim uslovima, svaki umetnik reaguje na svakodnevnu temu sa jednom fotografijom i na taj način doprinosi zajedničkom stvaranju priče.

 

Mikica Andrejić
Momir Čavić
Olja Radmanović
Predrag Mijailović
Romina Miletik
Vladana Mijailović
Zoran Kokanović
 
 
Članovi grupe: Lazar Leković, Boris Bajcetic, Predrag Mijailovic, Momir Čavić, Aleksandra Leković, Olja Radmanović, Ivana Todorović, Zoran Kokanović, Vladana Mijailović, Mikica Andrejić, Charlotte Engelbert, Julian Grünthal, Romina Miletik  
 
 
 
 
P.U.L.S.E 
 
 

 

0 0 glasova
Ocenite članak
Pratite diskusiju na ovu temu
Obavesti me
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Dragana
Dragana
1 year ago

Sjajna grupa, svaki dan sa nestrpljenjem očekujem nove fotografije na određenu temu! Bravo!