Love story

Ulogujte se / Kreirajte profil

Love story

.

Become a Patron!

.

Love story je bila čista meditacija. Kada um nema nikakve projekcije, kada se stopiš sa božanskim u sebi i izvan sebe. Kada potpuno nestaneš, nema te, samo si deo postojanja. Reči su ograničene i suvišne da bi mogle opisati takvu lepotu, a ta lepota je sveprisutna i oduvek je bila ovde, samo je pitanje da li si je svestan.

008-Love-story-by-www.milanzulic.com_

Kao dete, kada bih pogledao u krošnju drveta veoma lako sam razlikovao preko trideset nijansi zelene boje i mislio sam da ako ja to vidim da vide i svi ostali, ali sam vremenom uvideo da većina ljudi ne gleda i ne viidi ni krošnju, ni drvo, ni boje prirode, ni oblake, zvezde, ni vetar, kišu, ptice, disanje i pulsiranje celog postojanja – svega onoga što jeste oko nas, ono što jeste život i što jeste poklon – poklon toliko vredan da ne postoji način da ga kupiš. Lepota sveta koju sam svakodnevno upijao bila je kao kada gledam kroz kaleidoskop, sve u neprekidnom harmoničnom plesu boja, oblika i linija.

010-Love-story-by-www.milanzulic.com-2

Otvaranjem i prepuštanjem ka toj lepoti spoznao sam da je veoma važno osvestiti kakvu vibraciju daješ u ono sto radiš, jer ne mozeš dati ono što i sam nemaš u sebi. Momenat dok sam fotografisao Love story je bio momenat kada sam shvatio šta znači prepuštanje i dopuštanje da se nešto dogodi kroz mene. Dovoljno je bilo da ne stvaram prepreku i da postanem i ostanem prolaz kroz koji protiče ta prelepa kreativna energija. Jer samo tada nadolazi velika univerzalna poplava koja može postati slikarstvo, muzika, ples. Uz prisustvo mira, harmonije i nežnosti. Samo ako otvorim svoje srce i dopustim da me obuzme zahvalnost za sve blagodeti postojanja koje me obasipa lepotom, samo tada su moguće bezbrojne dimenzije.

002-Love-story-by-www.milanzulic.com_

Za P.U.L.S.E Milan Zulić

milanzulic.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  0 0 glas
Ocenite članak
Pratite diskusiju na ovu temu
Obavesti me
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments