Neobučen da ubije

Ulogujte se / Kreirajte profil

Neobučen da ubije

.

Become a Patron!

.

taschen cover

Taschen je svima dobro poznata izdavačka kuća. Osnovao ju je 1980. Benedikt Taschen.

Ne poznajem još nikoga ko nema bar jednu od njihovih ‘slikovnica.’ Nametnili su se odličnim kvalitetom , popularnim cenama i interesantnim , mainstream temama raznolikog sadrzaja i oblasti – od radova Leonarda Da Vincija, F. L. Wrighta, Helmut Newtona, izvanredne serije ‘Icons,’ pa do najskupljeg izdanja o Muhamed Aliju, ‘GOAT’ – Greatest of All Time koje košta $12.000 .

Prošle godine je Taschen , posle velikog uspeha ‘The Big Book of Breast,’ i ‘ The Big Book of Legs,’ izdao i ‘The Big Penis Book’

Knjiga je, kao i sadržaj u njoj,  velika i debela, sa preko 400 fotografija i savršeno ide uz prethodne dve kao komplet. Većina fotografija je arhivska, iz 60 – tih i 70-tih kada je seksualna revolucija bila u klimaksu. Fotografije su od poznatih fotografa:  Bob Mizer iz Athletic Model Guild, David Hurles za Old Reliable, Colt, Falcon, Sierra Domino, Third World, i Champion Studios.

Prikazaću vam samo deo iz knjige, u kojoj pored penisa u erekciji, penisa u relaksirajucem stanju…ima i odličnih intervjua i komentara o modelima.

Čuveni profesor Alfred Kinsley  bavio se dužinom penisa i posle 3500 ispitanika došao je do zaključka da je najduži penis od 9″, sto bi prevedeno u santimetre bilo @ 22.5 cm.

U knjizi se mogu videti primerci i duži od magičnih 22.5 cm.

Pošto P.U.L.S.E ima policy, izmedju ostalog i da svojim čitaocima prikaže sve što je trenutno aktuelno i interesantno u svetu, a nije baš dostupno u Srbiji kao vest, učinilo mi se da za predstojeće praznike ova izdanja i nisu loš izbor za poklon.

Dakle, krećemo sa velikim penisima, pa preko velikih grudi i nogu. Ne znam koliko ima opravdanja ona čuvena krilatica ‘ Veličina nije bitna’, ali ako posmatramo ovu galeriju penisa sa umetničkog, arhitektonskog, skulpturalnog aspekta, onda zbog vizuelnog efekta i doživljaja možda i jeste.

Urednik ovih knjiga je Dian Hanson, rodjena 1951, urednik za erotiku i seks u Taschentu. Ostaje nam samo da nagadjamo koji će sledeći deo tela da bude tema za novu Dianinu knjigu.

 

taschen4 

 

taschen5

taschen-Rocco-Rizolli 

 

Moram da naglasim da u ovim punim, jedrim, senzualnim grudima  nema ni trunke silikona, sve su prirodne i baš zato , kao i penisi odozgo, imaju taj kvintesencijalni prirodni kvalitet. Naravno, i njih posmatrajte kao male- velike cirkularne skulpture i objekti požude. Fotografije su uglavnom arhivske, slikane su u periodu od 1960-1990.

396 stranica  prelepih, divnih  fotografija  i modela  : Michelle Angelo, Candy Barr, Virginia Bell, Joan Brinkman, Lorraine Burnett, Lisa De Leeuw, Uschi Digard, Candye Kane, Jennie Lee, Sylvia McFarland, Margaret Middleton, Paula Page, June Palmer, Roberta Pedon, Rosina Revelle,

Hm…kad je Bal Nek Je Bal: Candy Samples, Tempest Storm, Linda West, June Wilkinson, Julie Wills…U današnjem svetu, gde je retkost naići na velike, lepo oblikovane prirodne grudi, mislim da je ova mala galerija više nego zadovoljstvo i ako hocete i više nego umetnički užitak.

taschen cover 2

Candy Samples, Tempest Storm, Linda West, June Wilkinson, Julie Wills…U današnjem svetu, gde je retkost naići na velike, lepo oblikovane prirodne grudi, mislim da je ova mala galerija više nego zadovoljstvo i ako hocete i više nego umetnički užitak. I ovde su fotografije ‘vintage’ iz 60-tih uglavnom. 

taschen-Mike-The-Spike  I za kraj ovog malog erotsko-umetnickog putovanja, da stišamo strasti sa :

taschen7

 

 

taschen9

taschen10 

taschen  

taschen13 

 

 

taschen16taschen17

taschen18

taschen19

taschen20

 

taschen22

taschen23 

 

taschen26

nureyev

To Je Bilo To

za P.U.L.S.E :Snežana Moračić

 PS.

Ne znam da li je Dian prilozila i izvanrednu fotografiju  Nureyeva od Richard Avedona, ako nije, onda je lep mali bonus u slavu velikih penisa. Za John Holmesa znam da je tu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  0 0 glas
Ocenite članak
Pratite diskusiju na ovu temu
Obavesti me
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Amika
10 years ago

“Naravno, i njih posmatrajte kao male- velike cirkularne skulpture i objekti požude.”

Hvala na upozorenju, to smo naučili još od Makavejeva u MO.

Nego, ti veliki, koliko su živahni? Kvalitet je važniji od kvantiteta…

“Fotografije su uglavnom arhivske, slikane su u periodu od 1960-1990″…

Eto vidiš da sam u pravu kada tvrdim da je mnogo što-šta nekada bilo bolje…

Ima jedan deo ženskog tela koji nije obuhvaćen knjigom jer je

– out of traffic quota for this month.