Ulogujte se / Kreirajte profil

Odri i Ip

Kada sam bila devojčica očajnički sam želela da imam lane za kućnog ljubimca. Da budem iskrena, volela sam skoro sve životinje za ljubimce, ali malo, slatko lane, mi je bila najveća želja, izjavila je jednom Odri Hepbern.

Želja joj se ispunila 1959.  na snimanju filma Green Mansions koji je režirao njen tadašnji muž Mel Ferer. Trener zivotinja, koji je radio na snimanju, predlozio je da Odri povede kuci malo lane kako bi se bolje upoznali, da bi lane moglo da je prati u stopu za potrebe filma. Lane se toliko naviklo na Odri i njenu mirnu i blagu prirodu da je poverovalo da mu je Odri majka. Nazvala ga je Pippin, a zvala ga je skraceno Ip. Odri je imala i jorkširskog terijera, Mr. Famousa, koji se odlično slagao sa Ipom.

Ip je spavao u posebno napravljenoj kadi za njega i pratio je Odri bukvalno u stopu. Odlazili su zajedno u supermarket, bili na snimanju filmova, Ip bi je čekao u garderobi, spavao bi joj u krilu i td. Blazirani  komsiluk sa Beverli Hilsa se nije mnogo uzbudjivao kada bi videli Odri u šetnji sa Ipom, ali su zato prolaznici na ulicama bili prijatno iznenadjeni romantičnom i neobičnom scenom.

Ove dražesne fotografije Odri Hepburn i Ipa snimio je fotograf Bob Vilougbi, koji je prisustvovao na snimanju mnogim Odrinim filmovima.

Bilo je zaista prosto divno videti Odri sa lanetom, napisao je Vilougbi u svojoj knjizi Remembering Audrey, odakle je i ova mala galerija fotografija.

P.U.L.S.E

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *