Ulogujte se / Kreirajte profil

Serija fotografija ”Eternity” (II deo)

Serija fotografija “Eternity” predstavlja tehniku fotografisanja dugackom ekspozicijom. Oduvek me je fascinirao deo dana kada uzmem svoj aparat, otvorim blendu i pustim prirodu da sama pravi fotografiju. Ovog puta su vreme i morska pucina napravile beskraj. Kao kontrast vodi se pojavljuju razni elementi koji prskose tom beskraju.

.

Curve line

Curve line

Ova kriva linija pogotovo uočljiva u smiraj dana povezuje dve površine, dva sveta.

.

Double Island Expo

Double Island Expo

Duga ekspozicija je tehnika snimanja kojom sam na ovoj fotografiji hteo da prikažem nepomičnost dva ostrva koja gledaju jedno u drugo u odnosu na kretanje vode.

.

Forbidden World

Forbidden World

Gusta vegetacija na malom ostrvu koje često posmatram je izolovani svet u koji često zaboravljamo da odemo kada nam je potrebno utočište.

.

H2O

H2O

Voda može da predstavlja i most i razdvojenost dva različita sveta, naseljenog i usamljenog.

.

.

Za PULSE / Damir Buzurović

Damir Buzurovic Photography

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  Ostavite komentar

Komentari objavljeni na sajtu ne odražavaju stav uredništva, a stavovi objavljeni u tekstovima nisu nužno i stavovi redakcije.

Zabranjeni su govor mržnje, pretnje, uvrede na nacionalnoj, religioznoj, rasnoj ili polnoj osnovi, kao i psovke. Zabranjeno je i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Takođe, komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Obavezna polja označena su *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.