Ulogujte se / Kreirajte profil

„Suicide Blonde“

Majkl Hečens /1960 – 1997/

‘Ovo su stvari koje ne očekujete da se ikada dogode. Pogotovu ne nekome kao što je bio on. Bio je tako senzibilan, ali u isto vreme i pun života i harizme. Jedino što mislim da se desilo je da je bio pod velikim emocionalnim stresom koji se jednostavno sručio na njega. Zbog toga postanete toliko razjareni da želite da se kaznite tako što sebi nanesete fizicku bol, tako neki ljudi i ozbiljno povrede sebe. Sa Majklom, mislim da je bilo :’Oh, Bože, muka mi je od svega, hoću da moj telesni bol bude veći i jači od unutrašnjeg, duhovnog’. Sudbina je odlučila da se završi pogubno.
Bar ja volim da mislim da je tako bilo.


Bio je vrlo emotivan, vrlo osetljiv i reagovao je odmah ako ga je nešto tištilo ili mu nije bilo po volji. Zaista mislim da je u neku ruku to bio nesrećan slučaj. U početku, nisam mogla čak ni da plačem. Bila sam tako zbunjena i ljuta. A onda se nametnulo pitanje ‘ pobogu, zašto?’ To je tako glupo. Imao je itekako razloga da živi. Znam sigurno da nije želeo da ostavi svoju ćerku, ne na takav način. Pet dana pre njegove smrti vodili smo najbolji razgovor otkako smo raskinuli. Bio je srećan, zadovoljan. Uvek je bio prirodan i iskren, nikada se nije pretvarao da je srećan ako nije. Drago mi je što smo tada razgovarali. Još uvek sam u kontaktu sa njegovim ocem i maćehom. Postali su vrlo dobri prijatelji sa mnom i mojom porodicom i često ih posećujemo. Njih održava to što kada razmišljaju o Majklu sećaju se lepih stvari i pokušavaju da unesu i humor, ako mogu.’

Helena Kristensen

Emotivna veza izmedju Helene Kristensen/Helena Christensen, super modela iz Danske koja je svetsku slavu postigla kao model za Victoria Secret/ i Majkla Hačensa/Michel Hutchence/pevača čuvene grupe INXS iz Australije/ nastala je kada ih je modni fotograf Herb Rits/Herb Ritts/ upoznao. Hatčens je bio oduševljen i impresioniran lepom Helenom, iako je tada bio u vezi sa pevačicom Kajli Minog/ Kylie Minogue. Helenu je očarala Majklova harizmatičnost.

Na žalost, veza nije dugo trajala, Majkl se ubrzo našao u naručju druge žene, Paule Jejts/Paula Yates, tadašnje žene muzičara Boba Geldofa/Bob Geldof, pevača irske grupe The Boomtown Rats.

1997. Majkla su našli mrtvog u hotelskoj sobi u Ritz Carlton hotela u Sidneju. Autopsijom je utvrdjeno da je izvršio samoubistvo. Ima je samo 37 godina.

[youtube]5vPwO7m6zuA[/youtube]

Za P.U.L.S.E / Snežana Moračić


  •  
  •  
  •  
  •  Ostavite komentar

Komentari objavljeni na sajtu ne odražavaju stav uredništva, a stavovi objavljeni u tekstovima nisu nužno i stavovi redakcije.

Zabranjeni su govor mržnje, pretnje, uvrede na nacionalnoj, religioznoj, rasnoj ili polnoj osnovi, kao i psovke. Zabranjeno je i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Takođe, komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Obavezna polja označena su *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.