Zaštita autorskim pravom

Ulogujte se / Kreirajte profil

Zaštita autorskim pravom

.

Become a Patron!

.

Celokupan materijal na sajtu https://pulse.rs/ je zaštićen autorskim pravom.

Ekskluzivni nosilac autorskog prava na sajtu je P.U.L.S.E (od godine objavljivanja i u svim narednim godinama određenih zakonom)  ukoliko sam nosilac prava lično ne dozvoli drugačije i ukoliko to nije drugačije naznačeno na stranama sajta https://pulse.rs/.

Podržavamo linkovanje ka našim člancima i dokumentima.

Možemo Vam dati i odobrenje da postavite ceo ili deo članka ili dokumenta na svoj Web sajt. U vezi sa tim, molimo Vas da nas kontaktirate na pulse.novine.blog@gmail.com.

Uslovi korišćenja

Pristup sajtu https://pulse.rs/ i njegovim servisima je omogućen svim korisnicima Interneta, uz odgovarajuća ograničenja. Korišćenjem sajta https://pulse.rs/ korisnik automatski prihvata i uslove za njegovo korišćenje.

Korisnici Interneta mogu slobodno da koriste sajt https://pulse.rs/ i njegove servise u okviru dobijenih privilegija podrazumevajući odsustvo zloupotrebe i bilo koje vrste hakerskih (Hacking) aktivnosti kao što su: pristup nedozvoljenim delovima sajta, korišćenje Online formi za upit na bilo koji drugi način i sa bilo kojim drugim namerama, osim naznačenih, nasilno menjanje sadržaja, nasilan pristup nepovezanim (nelinkovanim) delovima sajta i slično…

Osim ako nije drugačije naznačeno, korisnik je slobodan da pristupi određenom delu sajta. Mesta sa ograničenim pristupom su, na primer, strane za klijente. Korisnicima koji nisu klijenti i nemaju odgovarajuće šifre za pristup, zabranjen je pristup tom delu sajta.

Prilikom osmišljavanja materijala i servisa na sajtu https://pulse.rs/ dali smo maksimum da informacije i servisi budu korisni, delotvorni i upotrebljivi za korisnika.

Tačnost svih navoda koji se pominju na sajtu https://pulse.rs/ je proverena uz našu maksimalnu pažnju. U slučaju da korisnik primeti navod za koji ima razloga da misli da nije tačan, pozvan je da nam to prijavi putem direktnog kontakta i elektronskom poštom.

Upotreba materijala i servisa sa sajta https://pulse.rs/ svodi se na ličnu odgovornost korisnika. Korisnik se slaže da će razumno ili uz direktne savete profesionalaca primenjivati  informacije sa sajta            https://pulse.rs/, i da će bilo koji ostvareni rezultat kao posledicu aktivnosti korišćenja sajta  https://pulse.rs/ i njegovih servisa biti na ličnu odgovornost i zaslugu korisnika.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  0 0 glas
Ocenite članak
Pratite diskusiju na ovu temu
Obavesti me
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments