Ulogujte se / Kreirajte profil

Donacije

Internet portal za kulturu i umetnost “P.U.L.S.E”, koji uređuje neprofitno udruženje “Puls Studio” prisutan je deset godina na medijskoj sceni Srbije. Do sada je na njemu, na srpskom i engleskom jeziku, objavljeno preko 3000 tekstova iz oblasti umetnosti, književnosti, slikarstva, filma, muzike, filozofije, psihologije, sociologije, religije, istorije i politike, zahvaljujući volonterskom doprinosu preko tri stotine autora. Time je čitanost portala narasla do million posetioca i preko dva miliona poseta u 2017.  godini. Takođe smo prisutni na društvenim mrežama tviter i fejsbuk gde naša stranica ima preko 27400 pratioca.

Do sada je funkcionisanje portala i njegovo tehničko održavanje zasnovano na privatnom finansiranju nekolicine njegovih urednika. Ipak smatramo da je za dalji razvoj portala, u čiju smo svrhu postojanja apsolutno ubeđeni, neophodna i dodatna finansijska sredstva kako bi se omogućio njegov nesmetan rad u cilju uzdizanja kulturne i društvene svesti u našoj državi.

Bili bismo zahvalni ako bi, slažući se sa ovim nastojanjima, finansijski pomogli naš rad donacijom u iznosu za koji smatrate da je dovoljan. Prikupljena sredstva, primarno bi bila usmerena za tehničko održavanje portala i njegovu medijsku promociju.

Uplate možete izvršiti na račune udruženja “Pulse Studio” iz Beograda sa naznakom “donacija za rad internet portala PULSE”:

Dinarski račun: Banca Intesa a.d. Beograd;  160-0000491988-64;

Devizni račun: Banca Intesa a.d. Beograd;  00-540-0002461.1;

IBAN broj RS35 160-0054000024611-81; SWIFT: DBDBRSBG;

Uplata  Pay Pal-om moguća je preko aplikacije istaknute na naslovnoj strani i stranicama tekstova.

Hvala na razumevanju!

Redakcija internet portala “P.U.L.S.E”