Kontakt

Imate li pitanja u vezi sa tekstovima ili sa nekim drugim materijalom viđenim na sajtu? Da li ste zainteresovani da pišete za PULSE magazin, razmenu banera ili drugi vid saradnje?

Naš magazin je otvoren za sveže ideje, kvalitetne tekstove i entuzijaste željne kvalitetnog prostora za kreativni rad. Ono što čini specifičan kvalitet ovog sajta  jeste prednost koja se daje kvalitetu a ne kvantitetu, a celokupna produktivnost usmerava se na ostvarenje jedne nove plodne sredine, gde se prvenstveno ceni autonomno autorstvo pojedinca.

Adrese preko kojih možete uspostaviti kontakt sa nama i predložiti saradnju:

  • redakcija@pulse.rs

Zastupamo ideju pružanja alternativnijeg vida informisanja, lišenog bilo kakvog senzacionalizma i podilaženja čitaocima. Tako po tematici, tekstovima i pristupu slobodno se može reći da je P.U.L.S.E jedinstveni internet portal  za umetnost i kulturu.

Portal ne objavljuje autorsku poeziju, kao ni autorsku prozu, osim autora sa kojima ima unapred dogovorenu saradnju u vezi sa takvom vrstom tekstova.  

Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i interesovanju.

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
Milan
13 years ago

Postovani,

imam jednu fotografiju s Markesom. U njegovoj radnoj sobi u Meksiku, prilikom intervjua. To bi, smatram, povecalo autenticnost teksta. val;jda…

Mogu da posaljem, ako mi se kaze gde i kako.

Pozdrav! Milan B.

Snežana Moračić
Snežana Moračić
13 years ago

naravno,
posalji na bilo koji od ovih
boban.savkovic@yahoo.com
sneki038@yahoo.com

Milan
Milan
13 years ago

Vec sam bio poslao na onu… pulse.novine…

klofuta
klofuta
13 years ago

Nema vise rubrike ‘sugestije’….