Privatnost korisnika

Ovaj sajt ima veoma jednostavnu i jasnu politiku vezanu za privatnost korisnika: mi ne delimo lične podatke ili adrese elektronske pošte ni sa kim.

Posetioci sajta koji se prijave na liste za primanje obaveštenja mogu da budu sigurni da se njihovi podaci čuvaju na sigurnom. Posetioci koji ostave svoju elektronsku adresu pri kontaktu sa P.U.L.S.E uvek će biti pitani za dozvolu u slučaju da želimo da objavimo njihovu adresu ili poruku na našem sajtu. Elektronske adrese onih koji nam pišu neće biti objavljene, osim ako nam korisnik to lično ne dozvoli.

Pri tom, poseta korisnika je anonimna, osim ako nam korisnik lično ne da svoje podatke kao što su: ime, adresa elektronske pošte, itd… ili dok se lično ne prijavi na deo sajta namenjen za pregled studenstog servisa. Naime, pulse.rs ne koristi nijedan od programa koji mogu nasilno, bez saglasnosti korisnika, da pročitaju lične podatke sa korisnikovog računara..

Pažljivo čuvamo podatke korisnika

Ako korisnik koristi deo sajta namenjen pregledu računa, može da ostavi adresu svoje elektronske pošte (e-mail) radi mogućnosti izmene lozinke za pristup. Mi pažljivo čuvamo sve podatke korisnika koji se nalaze na ovom sajtu tako da to važi i za elektronske adrese.

Naš odnos prema ličnim informacijama korisnika je veoma jasan: mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne delimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika, uključujući adresu elektronske pošte, nikome sa strane. Pri tom, ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurne uz nas.

Mi koristimo reklamne agencije za reklamu proizvoda trećeg lica . Ove agencije mogu da koriste informacije (ali ne i vaše ime, adresu, email adresu ili telefonski broj) koje ste  sajtove posetili s namerom da na osnovu vašeg interesovanja obezbede i odgovarajuće reklame Detaljnije informacije o tehnologijama koje koristimo možete pronaći ovde: google.com/privacy_ads.

Zaštita korisnika

Radi zaštite korisnika sajta pulse.rs, zadržavamo pravo da svaku zloupotrebu ovog sajta  prijavimo i pokrenemo pravne akcije u onolikoj meri koliko je to maksimalno zakonski dozvoljeno.

Na sajtu je postavljen dodatak za Facebook kojim je omogućeno korisniku da vidi broj lajkova, podela i preporuka određenog teksta na sajtu kao i da sam lajkuje, podeli i preporuči tekst. Ovaj dodatak može da prikupi IP adresu pretraživača posetioca, da čuva i preuzme “kolačiče” u pretraživaču, ugrađuje dodatno praćenje i prati interakciju sa dodatkom, uključujući vezu Facebook naloga korisnika sa bilo kojim akcijama koje korisnik preduzme sa nalogom, poput lajkovanja, serovanja i preporuke ukoliko je ulogovan na Fejsbuku. Za više informacija korisnik treba da pročita Facebook politiku o zaštiti podataka na linku https://www.facebook.com/about/privacy/update

Na sajtu je postavljen dodatak za Twiterr. Kao rezultat toga naš sajt zahteva od servisa Twiterr-a mogućnost tvitovanja naše veb stranice preko Twiterr naloga korisnika. Kao rezultat ta mogućnost omogućuje da korisnička IP adresa bude vidljiva na Twiterr-u, koji ga može koristiti u skladu sa svojim pravilima o zaštiti podataka koji su dostupni na linku: https://twitter.com/en/privacy#update.

Na sajtu je postavljen dodatak za Google+  i kao rezultat toga naša veb lokacija zahteva od servera Googla da podeli naše stranice putem korisnikovog Google+ naloga. Takva mogućnost omogućava da korisnikova IP adresa bude vidljiva Googl.u i koji ga može koristiti u skladu sa svojim pravilima o zaštiti podataka na linku: https://policies.google.com/privacy.