Ulogujte se / Kreirajte profil

Inglourious Basterds za Haiti

Sa Studios Global’s Film Marketing Division i Quentin Tarantino došli su na sjajnu ideju kako da pomognu žrtvama zemljotresa na Haitiju.

 Angažovan je kreativan tim poznatih umetnika: David Choe, Sam Flores, Estevan Oriol, Grotesk, Jeremy Fish, Patrick Martinez, Alex Pardee, Dora Drimalas, Munk One, N8 Van Dyke, Rene Alamanza, Morning Breath i Skinner Davis sa zadatkom da dizajniraju svoj poster, tj interpretaciju, svoje vidjenje, Tarantinovog filma Inglourious Basterds. Svi crteži- plakati biće numerisani, potpisani od Tarantina i svaki će imati samo po 6 kopija. Mogu se kupiti u The Upper Playground Art Gallery, u centru Los Angelesa. Poster /1 po kupcu je dozvoljen/ kostaće $300. Novac od prodaje postera ide u Crveni Krst za pomoć žrtvama u Haitiju.

Idu redom kako su nabrojani iznad:

ib david_choe

 ib sam-flores

ib estevan_oriol

ib grotesk-new

ib jeremy_fish

ib martinez-hand-ib

ib alex-pardee

ib dora_drimalas

ib munk_one_2010

inglourious_basterds_poster_nate_van_dyke

ib morning-breath1

ib 13_skinner

  •  
  •  
  •  
  •  

Ostavite komentar

Komentari objavljeni na sajtu ne odražavaju stav uredništva, a stavovi objavljeni u tekstovima nisu nužno i stavovi redakcije.

Zabranjeni su govor mržnje, pretnje, uvrede na nacionalnoj, religioznoj, rasnoj ili polnoj osnovi, kao i psovke. Zabranjeno je i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Takođe, komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Obavezna polja označena su *