Shake It, Baby!

Shake It, Baby! – Portfolio fotografkinje Karli Devidson/Carli Davidson je san svakog ljubitelja životinja.

Kolekcija šarmantnih fotografija pasa koje je Devidson snimila u svom studiju u Oregonu pod nazivom Shake ne može vas ostaviti ravnodušnim.

U ovoj seriji crno belih fotografija Devidson je uhvatila trenutak kada  psi otresaju vodu sa sebe. Uši u letu, pena i pljuvačka na sve strane, nakostrešene dlake, prizor je prosto neodoljiv. Izobličeni izrazi njihovih lica, tako uhvaćeni, nešto izmedju polu grimase, polu osmeha su dobro prepoznatljivi njihovim vlasnicima i beskrajno simpatični i dražesni.

Njene fotografije su se pojavljivale u svim poznatim magazinima: The Atlantic, The Village Voice, Vogue, NYT Magazine, People Magazine. Saradjivala je i sa poznatim firmama: Cartier, David Yurman, Movado Watch i Coach.


Orlebar Brown, kompanija koja se bavi dizajnom kupaćih gaćica i šorceva za žene i muškarce, dizajnirala je ovu specijanu ediciju klasičnih šorceva sa digitalnim  printom čovekovog najboljeg prijatelja. Modeli na modelima su 6 različitih rasa pasa u crno-beloj boji. Ako vaš pas ne voli vodu ovi je sigurno vole.

 

 

Tekstovi o fotografiji na portalu P.U.L.S.E

Pratite diskusiju na ovu temu
Obavesti me
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments