Nije bitna veličina, već veština, kažu…

Mik Džeger i Marlon Brando su muškarci za koje se s pravom kaže da su “veći od života”. Bili su seksualna fantazija, svaki na svoj način, u svojim najboljim godinama, a i kasnije, i ženskom, a  priča se, i muškom svetu.

Pored persone veće od života, interesantnog i intrigantnog izgleda i posebne harizme, obojica imaju još jednu zajedničku osobinu koja nije baš na visokoj skali po nekim standardima seksualnosti i muževnosti, majušnu muškost.

O svojoj majušnoj muškosti veliki Brando je pisao u svojim memoarima Songs My Mother Taught Me sećajući se scene sa snimanja filma Poslednji tango u Parizu. Brando je u većem delu filma angažovan u seksualnom aktu sa svojom partnerkom Marijom Šnajder, pa je za ulogu trebalo da bude obnažen i sniman frontalno. Medjutim, kako je opisao u svojim memoarima, tenzija, gužva u studiju, hladnoća…sve je to uticalo da se njegova muškost smanji do veličine kikirikija. Sve je pokušao da se majušni kikiriki nekim čudom pretvori u nešto veće, ali bez rezultata, pa je Bertoluči, režiser filma, odlučio da se Brando snima ili otpozadi, ili pažljivo sa strane, nikako s preda.

Sa Mikovom majušnom muškošću veoma su vokalne bile njegove bivše ljubavne veze, kojima može da se veruje, jer važile su za devojke koje su imale najinteresantnije muškarce u to vreme: Marijana Fejtful i Anita Palenberg.

Anita i Mik

tumblr_mcrsu9jJ9O1qejrqso1_1280

Džegerovu muškost je ponovo pokrenuo i Kit Ričards u svojoj autobiografskoj knjizi Life u kojoj je citirao Marijanu Fejtful koja nije imala “fun with his tiny todger”.

“ Znam da je imao velike testise, ali ono između nije se videlo” , napisao je Kit.

Mik i Džeri
Mik i Džeri

Džeril Hol je bila jedina koja je imala samo reči pohvale za Mikovu muškost. “Mik je sasvim dobro obdaren. Ja to dobro znam, znam ga 23 godine, Kit je jednostavno ljubomoran”, izjavila je Džeril.

Na stranu kiselo grožđe bivših Mikovih ljubavnica, za ovaj članak je interesantnija izjava  filmskog režisera Džulijana Templa koji je snimio muzički spot za Rolingstonse, Undercover Of The Night, u Meksiku. U jednom intervjuu za radio emisiju, Džulijan je izjavio da je Mik Džeger, dok je bio u Peruu 1982. na snimanju filma Fitzcarraldo, isprobao čuvenu tehniku tzv. “bee-rotica” koja se praktikuje u Amazoniji kao deo svadbenog rituala.

O čemu se zapravo radi?

U želji da uveća svoju muškost, Mik je pribegao dobro poznatoj tehnici sa bambusom i pčelama koja se prenosi s kolena na koleno u Amazoniji, a sastavni je deo bračnog rituala za mladence.

Procedura je bezbolna i vrlo jednostavna: mladoženja navuče bambus preko svoje muškosti, ubaci nekoliko pčela koje je prethodno u staklenoj tegli dezorjentisao mućkajući ih, da ne bi odletele. Ujed pčele je, kažu, kao ujed komarca, a muškost se posle nekoliko ujeda poveća sa 16cm na impresivnih 24cm. Efekat je bolji i vidljiviji posle drugog dana.

Mik 1981. neposredno posle završenog snimanja filma i posete Peruu
Mik 1981. neposredno posle završenog snimanja filma i posete Peruu

Da li je bilo uspešno? Rezultati nisu poznati, kao ni reakcija Mika Džegera na epizodu sa pčelama.

Za P.U.L.S.E/ Snežana Moračić

0 0 glas
Ocenite članak
Pratite diskusiju na ovu temu
Obavesti me
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
roco
roco
8 years ago

a…bila su to vremena…muda na razdeljak, pa malo boni em